Ποιοι Είμαστε

Το eGEMI είναι μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα δημιουργίας εταιρικών ιστοσελίδων, ιστοσελίδων ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, δημοσίευσης ισολογισμών και παροχής υπηρεσιών.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα του eGEMI στοχεύουν στη δημιουργία εύκολων, ευέλικτων και οικονομικών λύσεων για εταιρείες και επαγγελματίες μέσα από πακέτα και υπηρεσίες ηλεκτρονικών ιστοσελίδων.

Οι βασικοί τομείς που ειδικεύεται η ομάδα του eGEMI καλύπτουν τη δημιουργία εταιρικών ιστοσελίδων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των σύγχρονων εταιρειών, νεοσύστατων Ι.Κ.Ε., την ηλεκτρονική δημοσίευση ισολογισμών και τη φιλοξενία ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων για Α.Ε. και Ε.Π.Ε αλλά και τη δημιουργία και συντήρηση ολοκληρωμένων website.

Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με ευελιξία και υποστήριξη για κάθε εταιρική ανάγκη.

e-GEMI
e-GEMI

Φιλοσοφία

Για εμάς ο πελάτης αναβαθμίζεται σε συνεργάτη. Η συνεργασία μαζί σας μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι, να αποκομίζουμε εργασιακές εμπειρίες και να βελτιώνουμε το επίπεδο της δουλειάς μας.

Αξίες

Ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη και την αλλαγή. Πιστεύουμε ότι η εργασία μπορεί και πρέπει να είναι διασκεδαστική. Η εταιρική κουλτούρα θα πρέπει να εξαίρει την ποικιλία ιδεών. Σκεφτόμαστε θετικά. Έχουμε όραμα αλλά επικεντρωνόμαστε στο παρόν.

Στόχοι

Η ομάδα μας ταυτίζεται με αυτήν την αντίληψη και για την επίτευξη των στόχων σας και είναι σε διαρκή εγρήγορση για εύρεση των πιο αξιόπιστων λύσεων προβολής της επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου.